Tuinontwerp

De tuin wordt veelal gezien als een verlengstuk van het interieur. Het huiselijke gevoel, de geborgenheid.

AdviStyle ontwerpt uw tuin, beginnend met de schets tot een compleet beplantingsplan zodat het hele jaar rond iets te beleven is in uw tuin. Mijn creativiteit, deskundigheid, originaliteit en het vakmanschap van de uitvoerder zullen van een tuin uw droomtuin maken.

Een ieder heeft speciale wensen, ieder perceel is anders, u bent uniek. Deze aspecten dienen als uitgangspunten in de ontwerpfase. Tevens kijk ik naar randvoorwaarden, wat zijn de wensen omtrent het onderhoud en welk budget ligt er. Een eerste ontwerp zal globaal de stijl van u tuin weergeven. Uw wensen zijn een inspiratiebron voor mij om uiteindelijk met een definitief ontwerp te komen. Een compleet tuinplan waarin materialen en beplanting weergegeven zijn. Desgewenst is er het jaarrond iets te beleven in uw droomtuin.

AdviStyle verzorgt het complete proces. Door onze juiste mensen op het juiste moment in te schakelen verloopt de aanleg van uw droomtuin voorspoedig. Advistyle begeleid het totale proces en neemt de zorg uit handen.

Graag kom ik bij u langs om het eens over uw tuin te hebben.   

 

HPIM0885

Laatste tweets

Vanwege een fout, mogelijk een verlopen verlopen connectie met Twitter, kunnen de tweets van deze gebruikers niet worden getoond.

Contact :  Dennie Grotenhuis  |  Ds. v. Krevelenstraat 11   |  7131 BX Lichtenvoorde  |  Tel: 06 - 30 02 59 63  |  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  KvK: 09177027  |  IBAN: NL08RABO0325283494