Nieuws

AdviStyle is 5 jaar actief en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Mede door ons 5 jarig bestaan evenals het onder de aandacht brengen van het fenomeen "verkoopstyling" bieden wij u een gratis verkoopstyling aan.

Indien u een compleet interieurplan*  afneemt voor  uw nieuwe woning, dan zorgt AdviStyle dat uw oude woning deskundig onder de aandacht komt door toepassing van verkoopstyling. 

 

* een compleet interieurplan houdt in dat alle facetten in bijvoorbeeld een living en/of keuken aan bod komen.  Een verkoopstyling is gratis bij een interieurplan waarin kleur, meubilair, verlichting, een tekening met indeling en styling naar wens worden verwerkt.

 

 

 

 

AdviStyle stopt met de activiteiten voor Huysreat.

 

De markt veranderd, zeker de huizenmarkt. De werkzaamheden van AdviStyle zijn niet meer te combineren zoals dat door Huysreat gevraagd wordt. De service samen opzoek naar een huis zal in een andere vorm gegoten worden. AdviStyle begeleid samen met deskundige contacten mensen die opzoek zijn naar een (andere) woning nu en in de toekomst. Met name starters kunnen aankloppen bij AdviStyle voor advies, tips en begeleiding aankoop eerste woning.

De juiste mensen op het juiste moment aangereikt krijgen, van de financiering tot en met de oplevering van je nieuwe woning. De kracht van een goed team.

Vrijblijvend eens praten over de mogelijkheden? Nodig AdviStyle uit!

 

 

 

 

 

 

Laatste tweets

Vanwege een fout, mogelijk een verlopen verlopen connectie met Twitter, kunnen de tweets van deze gebruikers niet worden getoond.

Contact :  Dennie Grotenhuis  |  Ds. v. Krevelenstraat 11   |  7131 BX Lichtenvoorde  |  Tel: 06 - 30 02 59 63  |  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  KvK: 09177027  |  IBAN: NL08RABO0325283494