Mogelijkheden vervolg

Mogelijkheden (vervolg)

 

Verlichtingsobjecten zijn de moderne vervangers van de huis-, tuin-en keuken lampen. Van sfeer verlichting tot functioneel. Verlichtingspanelen in ieder gewenst formaat, materiaal of kleur. Objecten in welke vorm dan ook, kleuren en materialen, de creaties zijn eindeloos.
Tevens verzorg ik voor u de mooiste prints op gewenst materiaal. Uw mooiste moment op canvas in combinatie met verlichting. Of een fraaie wanddecoratie met de gewenste print. Kortom, altijd originele idee├źn voor iedere ruimte.

home-organiserTevens ben ik uw home-organiser, dat wil zeggen dat ik orde schep in de chaos. Is alles te vol en te veel, onoverzichtelijk en niets te vinden, schakel mij in en uw probleem wordt opgelost . Een frisse blik doet wonderen. Nadat mijn plan is uitgevoerd zal orde en netheid heersen. Opbergmogelijkheden en originele suggesties zorgen ervoor dat u zich weer thuis gaat voelen. Een opgeruimd en overzichtelijke woning of werkplek.

 

elk-seizoen

Elk seizoen een andere look. Dat geeft inspiratie aan uw woon of werkomgeving. Alle tijden van het jaar uw interieur aangepast. Met kleine benodigdheden een groot resultaat. Net even een frisse look aan de ruimte in uw woning, entree van uw bedrijf of welke ruimte u wenst.

Ik verzorg een compleet pakket diensten voor u. Het plannen van een afspraak met een onafhankelijk financieel adviseur, een bouwkundig tekenaar, aannemer, schilder, een hovenier en zelfs een kok in uw nieuwe keuken op de dag van oplevering. Het is allemaal mogelijk.

Kortom: geen zorgen over geregel van diverse vakmensen om uw wensen te realiseren, 1 aanspreekpunt voor alle woonwensen.
Het management voor interieurproject.

Laatste tweets

Vanwege een fout, mogelijk een verlopen verlopen connectie met Twitter, kunnen de tweets van deze gebruikers niet worden getoond.

Contact :  Dennie Grotenhuis  |  Ds. v. Krevelenstraat 11   |  7131 BX Lichtenvoorde  |  Tel: 06 - 30 02 59 63  |  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  KvK: 09177027  |  IBAN: NL08RABO0325283494